Havkajak-kursus

Grundet Corona / COVID-19 har Frederikshavn Kajakklub besluttet at aflyse al kursusaktivitet på denne side af sommerferien.

Klubben følger naturligvis anvisningerne fra de danske myndigheder og vores forbund. Så snart situationen igen er normal, og muligheden praktisk er til stede, vil vi genoptage kursusaktiviteten - tidligst i starten af august.

Frederikhavn Kajakklub gennemfører et eller flere havkajakkurser om året.

Det kan tidsmæssigt afvikles som eksemplet herunder eller som et kortere forløb.

Prisen for deltagelse er kr. 1.750

Foruden deltagelse i selve weekend-kurset, er der i prisen inkluderet:

• 2 måneders medlemskab i klubben
  • Fri afbenyttelse af alle klubbens faciliteter og udstyr i medlemsperioden
  • Deltagelse i et 3-ugers frironingsforløb

Hvert kursus gennemføres for 8 – 10 kursister og kan eksempelvis forløbe således:

Lørdag  Vandtilvænning og redninger i Østervrå Svømmehal 08.30 – 16:00
Søndag  Tekniktræning i Rønnerhavnen 08:30 – 16:00

Derefter følger – foruden deltagelse i fællesroningen mandag og torsdag aften følgende frironingsprogram:

Tirsdag  Frironingskursus nr. 1 18:00 – 20:30
Tirsdag  Frironingskursus nr. 2 18:00 – 20:30
Tirsdag  Frironingskursus nr. 3 18:00 – 20:30
Lørdag  Klubtur 08:00 – 18:00
Tirsdag  Frironings-/IPP2-prøve 18:00 – 20:30

Der kan ske ændringer i planen for at få det hele til at gå op, men i så fald får I det at vide i så god tid som muligt. Derudover vil der være en heldagstur i en af weekenderne, som vi håber I vil deltage i.

Ønsker du at blive skrevet på listen til et kommende havkajak kursus, bedes du udfyld nedenstående formular: